Blog

Tiktok tiktok

De verkiezingen komen er aan! Nog heel even en u kunt uw stem laten horen. Doen natuurlijk! Maar ik vernam vorige week op het nieuws dat u nog zwevend bent. Meer dan de helft van ons weet het simpelweg nog niet! En met tientallen partijen die aan deze verkiezing mee gaan doen, wordt het er

Actie! Actie! Actie!

Voor een van onze klanten een complete actiecampagne van de grond gekregen. Van Actiesite tot Adwordscampagne, van stickers tot social media. Een reclamecampagne van A to Z. Knallen maar!

Advertorial Agro de Arend

In opdracht van een lokale uitgeverij van business magazines bezocht ik Agro de Arend in Opheusden. Een indrukwekkend bedrijf met alle producten voor de vakman in de groen sector. Tekst en fotografie verzorgd door K8 Communicatie

Supratest!

Voor mijn gewaardeerde klant twee bijzondere auto’s tegenover elkaar gezet: een Toyota Supra uit 1994 en de nieuwste 2020-editie. Een zinderend spektakel compleet met fotografie en uitgebreide test!

Is de aarde klaar met ons?

Is de aarde klaar met ons? Nu we met z’n allen alweer ruim een maand ‘grounded’ zijn, is het heel goed om eens na te denken over wat we allemaal met elkaar aan het doen zijn. Ik hoorde onlangs iemand zeggen dat ‘de muren op haar afkwamen’ (ik weet niet of ze inmiddels geplet is)

Nieuwste column!

Lees hier snel m’n nieuwste column over de verlaging van de maximumsnelheid naar 100 km/u! Gepubliceerd in businessmagazine in de Betuwe.