Events

Organisatie van evenementen

Een geslaagd event is een beleving die uw klanten en relaties niet snel zullen vergeten. De organisatie van een event is een omvangrijke klus waar juist het oog voor detail het verschil maakt. K8 Communicatie realiseert zich dat als geen ander. Wij vertalen uw wensen naar een passend evenement dat past bij uw doelstelling.

Het maakt daarbij voor ons niet uit of dit een prive of zakelijk getint event is. Een beurs, een netwerkgelegenheid, een bedrijfsfeest of de lancering van een nieuw product. De zorg rondom het event van A tot Z uit handen nemen, staat bij ons voorop.

Diverse locaties met onbegrensde mogelijkheden, een fantasierijke catering, de juiste muziek op het juiste moment, passende aankleding en relevante en inspirerende content. Want goede content leidt tot loyaliteit en conversie!

Introductie nieuw model

Bij een productintroductie komt meer kijken dan u wellicht denkt. K8 Communicatie helpt met de organisatie, planning en ontzorging voor, tijdens en na het event.Denk hierbij aan de vooraankondiging, presentatie, begeleiding, catering, aankleding en de nazorg.
Dankzij royale ervaring binnen dit vakgebied en oog voor detail is uw introductie-event bij K8 Communicatie in goede handen.

Beurs

Op een beurs staat u nooit alleen. U wilt hoe dan ook opvallen en zoveel mogelijk bezoekers in uw stand ontvangen. K8 Communicatie borrelt van de ideeën om dit te realiseren. Wij weten het verschil te maken door mee te denken over de uitstraling van uw stand, bedenken een ludieke manier om bezoekers te trekken met als doel zoveel mogelijk NAWTE gegevens te vergaren.

Bijvoorbeeld door het inzetten van promotiedames. K8 Communicatie beschikt over een interessant portfolio met aantrekkelijke hostesses die kennis van zaken hebben. Representatief én professioneel!

Spectaculair feest

Wilt u voor al uw klanten en relaties een spectaculair feest organiseren? K8 Communicatie kan deze prachtige klus van A tot Z regelen.Uitnodigingskaarten, catering, aankleding, hostesses, artiesten, geluid, beveiliging, valet parking en de algehele begeleiding van het event.