Jouw website altijd up-to-date

Een website of webshop is een belangrijke tool om je business te doen groeien. Maar met alleen jouw website online zetten, haal je beslist niet het maximale rendement. Daarom verdient je site goed onderhoud. Daarom biedt Steenstra Media webbeheer aan. Zie het als een soort onderhoudscontract waaronder verschillende werkzaamheden vallen die gezamenlijk maar één doel dienen: jouw website laten opvallen.  Met webbeheer wordt én jouw website goed onderhouden én zorgen wij ervoor dat u meer bezoekers naar uw website krijgt.

Geen zorgen en altijd een actuele website

Staat je website eenmaal online, dan is het zaak om deze zowel aan de ‘voor- als achterkant’ up-to-date te houden. Wie kiest voor ons webbeheer contract, kiest voor gemak en kwaliteit. Wij nemen je dan immers de nodige werkzaamheden uit handen. Of het nu gaat om de technische kant of ondersteuning bij het plaatsen of aanpassen van content. Daarmee houd jij je handen vrij om te doen waar jij goed in bent terwijl jouw website professioneel wordt onderhouden door een ervaren specialist die er echt verstand van heeft en die weet wat wel en wat juist niet te doen. Naast het (technisch) up-to-date houden van de website verzorgen onze SEO experts ook Zoekmachine Optimalisatie (SEO). Tevens verzorgen wij on-page optimalisatie (meta titels, meta omschrijvingen en focus zoekwoord) en zorgen wij voor interne- en externe linkbuilding. Voor een gunstig maandbedrag ben je op deze manier verzekerd van een maximale zorg rondom je site!

Betere vindbaarheid door professioneel webbeheer

Hoewel het op het eerste gezicht eenvoudig lijkt, is het updaten van een website een flinke taak die goed dient te worden uitgevoerd. Als je jouw website immers niet goed beheert, geeft dat ook een bepaalde indruk aan jouw potentiële klanten. Sterk verouderde ‘nieuws’ berichten, niet actuele informatie of oude foto’s zijn immers niet bepaald een visitekaartje. Bovendien nodigt het je bezoekers niet uit tot een volgend bezoek aan je site. Daarnaast is het regelmatige onderhoud van een website ook belangrijk voor je vindbaarheid in Google. Websites die regelmatig geüpdatet worden, worden beloond door Google met een hogere ranking. Ten slotte is het up-to-date houden van je website belangrijk om het hacken van je website te voorkomen. En ben je er overigens van op de hoogte dat de nieuwe AVG-wet vereist dat je je website goed update? Al met al genoeg reden om je website altijd actueel te houden!

Wat verstaan we onder webbeheer?

Bij ons verstaan we onder website beheer uitbesteden feitelijk alles wat te maken heeft met het actueel houden van je website. Daarmee bedoelen we niet alleen de technische kant (bijvoorbeeld het updaten van je content management systeem (CMS), je eventuele plugins en andere elementen van je site) als de teksten en de foto’s. Denk in het laatste geval aan nieuwsitems, blogs, maar ook aan het wijzigen van afbeeldingen, teksten of een menuknop. Beide vergen nogal wat tijd als je dit goed wilt uitvoeren. Onze specialisten hebben zeer veel ervaring op dit gebied waardoor zij dit werk effectief en efficiënt uit handen kunnen nemen. Zo bespaart u met een webbeheer contract dus veel tijd (en geld). De volgende zaken vallen bij ons onder meer binnen een webbeheer contract.

  • Uitvoeren van technische updates aan WordPress sites en plugins
  • Monitoring van de online status
  • Beveiliging tegen hack en spam
  • Altijd bereikbaar voor support
  • Koppeling aan Google-analytics
  • Plaatsen van online content in woord en beeld (exclusief tekstschrijven en fotografie)
  • Dagelijkse back-up van je website

Je merkt het, alles wat te maken heeft om jouw website zo optimaal mogelijk in de lucht te houden, verzorgen wij voor je binnen het webbeheer contract. Zoek jij daarom nog een goede webbeheerder? Neem dan gerust contact met ons op.

Dit blog is geschreven door Steenstra Media Reclame- en Internetbureau