SEO tekstschrijver

K8 Communicatie als tekstschrijver

Wilt u een kwalitatief hoogwaardig stuk (SEO) tekst voor uw website, een publicatie of reclamecampagne? Bij K8 Communicatie zit u gegarandeerd goed! Als u op zoek bent naar een bedrijf dat uw teksten feilloos, foutloos en met de juiste toon samen kan stellen, dan kunt u stoppen met zoeken. K8 Communicatie heeft royale ervaring met teksten, teksten schrijven en SEO teksten. Ervaar het zelf!

SEO Teksten door K8 Communicatie

Vandaag de dag kan uw website niet zonder goede teksten die een zoekmachine makkelijk herkent. Alleen dan komt u goed naar boven in de zoekresultaten in Google. K8 Communicatie maakt SEO teksten maar dan wel teksten die ook nog de moeite waard zijn om te lezen. Met goede zoektermen, de juiste zoekwoorden en prettig woordgebruik wordt een SEO tekst van K8 Communicatie nooit saai maar doet deze wel zijn werk!

Advertorials van K8 Communicatie: altijd goed!

Ook voor een goede en beklijvende tekst voor uw advertorial kunt u uitstekend bij ons terecht. Zo maakten wij onlangs voor DS Salon Amersfoort een advertorial over de nieuwe DS7 Crossback. Inclusief eigen fotografie en 100% authentieke teksten. Lees hier de advortarial voor een juiste impressie:

It’s in the details!

Na een uitgebreide testrit met de nieuwe DS7 Crossback heeft Moniek niet alleen een fantastische rijervaring in de pocket, ook is ze dankzij Erik Maas van DS Salon Amersfoort (DS-dealer voor de Vallei-regio) helemaal op de hoogte van  de materalen en details waarmee elke DS is afgewerkt. Zo  weet Moniek nu alles van de ‘geguillocheerde Clous de Paris-motieven’ die geraffineerd zijn verwerkt in het interieur. Benieuwd naar de details? Lees dan snel verder!

Gevoel voor detail
Geguillocheerde Clous de Paris-motieven? Moniek fronst even haar wenkbrauwen na het horen van deze mysterieuze Franse omschrijving. Het blijkt te gaan om het patroon van diverse uitgeholde lijnen die bijna elk schakelaartje of knopje in het interieur siert. ‘Het gehele design is geïnspireerd op de Franse haute couture,’ aldus Erik die Moniek tijdens het rijden een ‘spoedcursus DS-feiten’ geeft.   Dat zowel het in- als exterieur ontworpen is door een Nederlandse ontwerper (Ivo Groen), geeft deze typisch Franse auto een onvervalst Nederlands tintje. Erik vertelt bevlogen over ‘zijn’ DS: ‘De auto oogt aan de buitenzijde aangenaam en herbergt bijvoorbeeld prachtige koplampunits met drie los van elkaar bewegende lampen. De ontwerper heeft zich bovendien tot het uiterste ingespannen om het interieur een gevoel van luxe mee te geven. Daarom is bijna alles wat je aan kunt raken van leer en wordt de sfeer van Franse luxe nog eens versterkt door een chique B.R.M-klokje dat geruisloos uit het dashboard kantelt na het starten.’ Moniek is onder de indruk maar vindt het de hoogste tijd om te vertrekken!

Rijden maar
Zodra ze zich eenmaal heeft genesteld in de riante en volledig elektrisch verstelbare leren stoelen, is het tijd om te gaan rijden. Erik neemt naast Moniek plaats en attendeert haar op het enorme touchscreen midden in het dashboard. Hiermee kan een grote hoeveelheid aan functies eenvoudig worden bediend. Zoals de stoelmassage of de bediening van de geweldige geluidsinstallatie. Moniek is enthousiast ‘Ik ben gek op details en op dat gebied word ik helemaal blij van deze DS7. En kijk eens naar die mooie stikseltjes in het dashboard, erg mooi! Erik vult haar fijntjes aan: ‘Je bedoelt de ‘Point Perlé sierstiksels’ die vaak ook in de haute couture worden gebruikt?’ Inderdaad, die ja…

Alsof ze al jaren in deze Franse ‘voiture’ rondrijdt, laveert ze de auto met speels gemak door de drukte van het Veense centrum. De stijlvolle en volgens haar in een waanzinnige kleur gespoten DS7 Crossback heeft overduidelijk haar hart gestolen. ‘Ik vind de DS7 Crossback een heerlijke auto waarmee je lekker ontspannen en comfortabel kunt rijden. Bovendien is het een aparte verschijning en zijn er veel leuke details in de auto verwerkt.’ Erik (of beter gezegd: DS Automobiles) kan tevreden zijn. Moniek is ‘om’!