K8 is uw marketing- en (SEO) tekstspecialist

K8 Communicatie is op marketinggebied sterk in denken en doen. Een strategie ontwikkelen voor een specifieke campagne, een marketingplan schrijven of een plan van aanpak opstellen, vinden wij net zo belangrijk als de daadwerkelijke uitvoering er van. We houden van een gedegen plan maar we vinden het nog leuker als zo’n plan ook daadwerkelijk tot leven komt. En daar werken we graag aan mee!

Hebben we in overleg met de opdrachtgever het doel helder voor ogen, dan vertalen we dat met plezier in concrete marketinginstrumenten. Dat kan een autorijtest video of een advertentiecampagne met ‘bezieling’ zijn, een website met maximale conversie, een evenement of een goed stuk tekst voor een advertorial, direct mail of social media-uiting.

Tevens fungeren wij voor uiteenlopende (auto)bedrijven als marketing collega ‘op afstand’. De coördinatie van marketingopdrachten ligt bij ons in veilige handen. We hebben ervaring met landelijke- en regionale communicatieprojecten. Het complete begeleidings– en coördinatietraject bij evenementen, modelintroducties, nieuwe websites, social mediabeleid en ondersteuning,  promoties en de implementatie van (landelijke) marketingconcepten pakken wij met het grootste enthousiasme op.