Marketing


Maak kennis met K8 Communicatie
Maak kennis met de ‘SRV’-man

K8 Communicatie is je partner als je op zoekt bent naar een betrouwbare partij die jouw marketingprojecten niet alleen bedenkt maar ook uitvoert. Concrete adviezen en concepten die je snel en effectief verder helpen. Als je mij laat meedenken met je marketing-uitdagingen, ga ik je niet vermoeien met allerlei theorieën. Integendeel, ik zet m’n praktijkervaring rechtstreeks voor je in en vertaal dit naar een praktisch uitvoerbaar plan. Daarbij maakt het niet uit of dit een complete marketingcampagne is of een deeltraject. 

Schrijven, Regelen, Verzinnen; het concept achter de ‘SRV’-man

Weet je het nog? Vroeger had je nog een supermarkt die bij je aan de deur kwam, de SRV-man. Het was iemand die je persoonlijk kende, wist welk soort melk jij het liefste dronk en welk biertje jouw favoriet was. Servicegericht en altijd bezig met maar een doel voor ogen: een tevreden klant. Juist die filosofie heb ik doorvertaald naar K8 Communicatie. Ik wil je leren kennen zodat ik op marketinggebied niet alleen maak waar jij om hebt gevraagd maar juist dat stukje extra kan toevoegen waardoor we onze band verder verstevigen. Het resultaat? Optimale marketing bedrijven op een manier die bij jou past!

Wat kan K8 Communicatie voor jou betekenen?

Ik Schrijf, Regel en Verzin een passend concept. Wat dat precies betekent? Ik vertel het je graag!

Schrijven door K8 Communicatie

Of het nu om een SEO-tekst voor uw website gaat, een interessante of juist aantrekkelijke advertorial of een wervende advertentietekst, K8 Communicatie verdiept zich in de materie en gaat dan pas voor je aan de slag.

Regelen
Een goed marketingidee verdient een goede uitwerking. Daarom regelt K8 Communicatie alles van A tot Z voor je. Met een goed idee gaan we aan het werk, ik houd contact met leveranciers en ik lever jouw marketingklus ‘turn key’ op. Zorgeloos en goed. En ook nog eens voor een aantrekkelijke prijs…het lijkt de echte SRV-man wel ;)!

Verzinnen
Een goede marketingcampagne start met een goed idee. Net zoals een goede tekst start met een goede voorbereiding. De SRV-man is creatief en weet elke marketinguitdaging door te vertalen naar een leuk, verrassend en goed concept. Ik houd van een gedegen plan; dat levert je namelijk maximaal resultaat op!