Nieuwe actiewebsite

Snel auto’s verkopen? Dat wil iedere autodealer. Met een aantrekkelijke actiewebsite, gericht op leadgeneratie, komt dit doel een heel stuk dichterbij. Een actiewebsite kun je zien als online winkelruit: verleid winkelende bezoekers met de nieuwe acties en scherpe prijzen. De opbouw van een actiewebsite is altijd effectief en doelgericht. Liever geen aparte actiewebsite? Je kunt ook kiezen voor speciale actiepagina’s binnen je huidige website. Deze kunnen we voor je rechtstreeks in het CMS plaatsen, maar bijvoorbeeld ook als iframe aanbieden. Samen zorgen we ervoor dat bezoekers bij jou afrekenen en niet bij de buurman een url verderop.

Conversiegerichte actiewebsite
Een voorwaarde voor een goede actiewebsite is dat deze conversiegericht is. Potentiële nieuwe klanten vinden op een actiewebsite- of pagina aantrekkelijke acties waardoor ze verleid worden om bijvoorbeeld een online contactaanvraag te doen of een offerte aan te vragen. De weg om dit te kunnen doen, moet dan ook zo kort en zo gemakkelijk mogelijk zijn. Hier letten we goed op tijdens het bouwen van iedere actiewebsite- of pagina.

Meer aanvragen door een aansprekend design
Binnen slechts enkele seconden bepalen bezoekers of een website wel of niet interessant is. Het design van een actiewebsite- of pagina is, naast dat deze conversiegericht is, dan ook erg belangrijk. De actiewebsite moet er aantrekkelijk uitzien en uitnodigen tot het doen van een online contact- en/of offerteaanvraag. Ook hier hebben we veel ervaring mee. We adviseren je dan ook graag over het ontwerp en de implementatie van een actiewebsite of aparte actiepagina’s.