K8 Communicatie Carol de Kroon

Nieuwe ‘teamgenoot’: Carol de Kroon

K8 Communicatie Carol de Kroon

K8 Communicatie heeft er in de vorm van Carol de Kroon een nieuwe collega bij! Samen met Jan Cees vormt zij een team dat maar een doel voor ogen heeft. Kwaliteit leveren en tevreden klanten. Graag stelt zij zich aan u voor.

Autoliefhebber erbij voor K8 Communicatie
‘Je mag mij gerust een echte ‘autovrouw’ noemen. Ik leerde van mijn opa de automerken en haalde vlot mijn rijbewijs. Voor mij een reden om heel snel in mijn eigen auto te stappen (een knalgele Beetle!). Mijn vriendinnen lachen me uit om mijn autokennis – ik weet vaak niet hoe een persoon heet maar weet dan wel in welke auto hij of zij rijdt! Mijn autokennis is niet op techniek gebaseerd. Kom bij mij dus niet aan met de vraag hoe een motor werkt of vraag me ook niet naar de cilinderinhoud  van een bepaald model. Maar des te meer van de look & feel! Ik hou van robuust, stoer en een zekere vorm van elegantie gecombineerd met een beetje pit!  Ben getrouwd met een rasechte ‘automan’ en heb drie kinderen en een hond waar ik veel plezier mee beleef tijdens jachttrainingen!

Mijn droomauto? Een Landrover Defender Heritage in Grasmere green – prachtig & robuust!

Carol & K8 Communicatie
‘Mijn passie voor auto’s kan ik bij K8 Communicatie prima kwijt. Net als Jan Cees deel ik de liefde voor auto’s en dan is het toch prachtig dat het overgrote deel van onze klanten actief is in de autobranche? Jan Cees  ken ik ongeveer al de helft van ons leven. We werken aan het einde van het vorige millenium (;)) samen bij de importeur van SEAT. Daarna heb ik in de racewereld gewerkt maar heb ook regelmatig voor langere tijd ‘buiten de keuken gekeken’. Maar de liefde voor de autowereld bleef bestaan en zo belandde ik weer tegenover Jan Cees. Samen met hem staan we klaar voor een uiteenlopende klantengroep waarbij ik me hoofdzakelijk bezighoud met onze automotiveklanten. Ik combineer mijn kennis graag door een geheel communicatietraject aan te bieden – mijn focus ligt daarbij vooral op marketing en events!’