Gefundeerd de handen uit de mouwen steken, dat past bij K8!

Uw reclame-uitingen ook tot in de puntjes verzorgd?

maak kennis met K8

Benieuwd wat wij voor andere klanten hebben gedaan? Bekijk snel ons portfolio en laat u overtuigen!

Wie zijn wij?

K8 Communicatie is een fullservice marketing- en communicatiebureau met speciale banden in de automotive branche. Met royale marketing- en saleservaring vormen
Jan Cees Dulon Barre en Carol de Kroon de solide basis van dit bedrijf dat sinds 2012 actief is. Gevestigd in het midden van het land zijn we voor niemand ‘ver weg’ en voor iedereen ‘in de buurt’.
Wij leveren toegevoegde waarde aan bedrijven in met name de automotive branche op marketing- en PR-gebied. Deze toegevoegde waarde omvat het leveren van kennis en kunde waarbij K8 Communicatie alle marketinginstrumenten benut. Dit vertaalt zich in pasklare oplossingen op marketing-, pr-, media-, event- en promotiegebied.

The company talents

Wat doen wij?

k8 is op marketinggebied sterk in denken en doen. Een strategie ontwikkelen voor een specifieke campagne, een marketingplan schrijven of een plan van aanpak opstellen, vinden wij net zo belangrijk als de daadwerkelijke uitvoering er van. We houden van een gedegen plan maar we vinden het nog leuker als zo’n plan ook daadwerkelijk tot leven komt. En daar werken we graag aan mee!

Hebben we in overleg met de opdrachtgever het doel helder voor ogen, dan vertalen we dat met plezier in concrete marketinginstrumenten. Dat kan een autorijtest video of een advertentiecampagne met ‘bezieling’ zijn, een website met maximale conversie, een evenement of een goed stuk tekst voor een advertorial, direct mail of social media-uiting.

Tevens fungeren wij voor uiteenlopende (auto)bedrijven als marketing collega ‘op afstand’. De coördinatie van marketingopdrachten ligt bij ons in veilige handen. We hebben ervaring met landelijke- en regionale communicatieprojecten. Het complete begeleidings– en coördinatietraject bij evenementen, modelintroducties, nieuwe websites, social mediabeleid en ondersteuning, pop-up stores, promoties en de implementatie van (landelijke) marketingconcepten pakken wij met de grootste enthousiasme op.

Speciaal voor u geselecteerd

een aantal leuke projecten

Wat kunnen wij betekenen?

Wij zijn binnen de kortste keren uw volwaardige marketing collega. Dat komt omdat wij de taal kennen van de autobranche en de juiste ‘feeling’ hebben met de zaken die spelen. Als communicatiemensen fungeren wij als een ‘spin in het web’ en praten op alle niveaus makkelijk mee. We houden van aanpakken; na het denkwerk waarbij we volwaardige sparringpartners zijn, duiken we vol in de operatie.

Fullservice

MAAK KENNIS MET K8