Project Detail

lorem ipsum dolor sit thumb
lorem ipsum dolor sit thumb

Project informatie

  • Datum : augustus 2015
  • Categorie : PR

Getest - Skoda Superb - Hoe royaal ruim kan zijn

Volop rijplezier, volop uitstraling, volop comfort en….volop beenruimte! Wij gingen afgelopen week op pad met de derde en tevens nieuwste generatie van het topmodel van SKODA, de Superb. Ook voorgaande versies grossierden in ruimte. Met name de achterpassagiers zaten er altijd al ‘presidentswaardig’ bij. En dat in een auto die volgens de autowetten valt in het hogere middenklasse segment.

Werkelijk geen andere auto biedt zo veel ruimte. Op die achterbank houd je het daarom wel even uit. Generatie 1 was een soort verlengde Passat, generatie 2 was als hatchback qua lijn een minder harmonieuze auto maar zoals het spreekwoord al zegt….driemaal is scheepsrecht.

Naast de ruimte is de uitstraling nu namelijk ook een aankoopargument. De fraaie, dikke neus, de elegante achterzijde en de gestrekte, rustige lijnen aan de zijkant geven de nieuwe Superb een ongekend fraaie en hoogwaardige uitstraling. Echt een mooie ‘dikke bak’.

Rijden doet de Superb ook als de beste. De testauto heeft een 150 pk sterke 1.4 TSI-motor en die weet de gang er heel goed in te houden. Wij zijn enthousiast over de nieuwe, grote SKODA. Een test verschijnt vanzelf in de diverse media waar wij voor mogen werken.