Project Detail

lorem ipsum dolor sit thumb

Project informatie

  • Datum : oktober 2015
  • Locatie : Veenendaal
  • Categorie : PR
  • Opdrachtgever : Cluistra

PR - Huyndai Cluistra

Cluistra Veenendaal b.v., de officiële Hyundai-dealer voor Veenendaal en omstreken, start dit najaar met een actie om het Leger des Heils te ondersteunen. Wie bij deze autodealer een auto aanschaft doneert ‘automatisch’ een geldbedrag. Aan het einde van de actieperiode zal Cluistra het verzamelde bedrag verdubbelen. Lauk! verzorgde het persbericht en de fotografie om de sympathieke actie kracht bij te zetten in de media.
5. Lauk! promoot Vallei Auto Groep met succes
Vallei Auto Groep in Ede maakte er een feestje van, met niemand minder dan onze eigen promotiedames. Drie maanden lang waren de dames van Lauk! aanwezig en verzorgden op enthousiaste wijze ludieke acties voor Vallei Auto Groep.

Elke week werd een ander automerk onder de aandacht gebracht, natuurlijk met passie gepromoot door de dames. Wie een weekendje in een cabrio wilde rondtoeren kon meedoen aan de unieke summer photobooth winactie. Een maand lang was de photobooth te vinden op een andere locatie en konden bezoekers op de kiek. Wie de meeste likes verzamelde op Facebook, werd verkozen tot winnaar en mocht een weekend lang met de cabrio op pad.

Zonder twijfel een succesvolle (auto)zomer, mede mogelijk gemaakt door de dames van Lauk!