Tourvideo voor autobedrijf Korterink

Het leukste project van 2018? De Tourvideo die ik in samenwerking met InBeeld heb mogen maken voor autobedrijf Korterink en waar ik zelf een rol in mocht spelen!

Heb je hem nog niet gezien?

 

Video is een onmisbaar communicatiemiddel. Het is een effectief medium om de doelgroep te bereiken en een unieke manier van communiceren. Ons streven is om elke video zo creatief mogelijk te maken zodat de video niet alleen aankomt maar ook blijft hangen. Hoe wij voor u een video maken? 

Script.
Zodra het doel van de video bekend is kan er begonnen worden met het schrijven van een het script. In deze fase gaan we bepalen hoe de video eruit komt te zien.

Productie.
Het script is geschreven en dan kan de productie fase starten. Wie of wat is er nodig om de opname te kunnen starten, waar kan de video opgenomen worden, wel of geen voice-over? Allemaal dingen waarbij In Beeld helpt om de video zo interessant mogelijk te maken.

Opnames.
De camera loopt. Actie! Alle voorbereidingen zijn getroffen. We gaan draaien!

Montage.
De beelden zijn opgenomen, de wensen zijn duidelijk. Nu kan er worden gestart met de montage. Tijdens dit proces word je nauw betrokken en op de hoogte gehouden. Uiterst tevreden? Dan is de video pas klaar.

Publiceren.
It’s a wrap! De boodschap is in beeld. De video wordt aangeleverd. Publiceren maar!