Bel ons op: 06 31 78 76 59

Tekstschrijven

Al bijna 10 jaar staat K8 Communicatie klaar als full service marketing- en communicatiebureau met als specialisatie tekstschrijven, marketingsupport en media- en marketingadvies. We leveren toegevoegde waarde op online- en offline marketinggebied waarbij je al snel ontdekt dat wij meer je collega zijn dan je reclamebureau. Onze kennis- en kunde vertaalt zicht in een enthousiaste en pro-actieve werkwijze waarbij we je elke keer weer weten te verrassen. Maak kennis met K8 Communicatie, aangenaam!

Tekstschrijven

Marketing Support

Bij K8 Communicatie krijgen we vaak de vraag of we niet alleen mooie dingen willen bedenken maar ook of we de hele organisatie of coördinatie op ons willen nemen. Een nieuwe website is mooi maar wie verzamelt de content, de beelden en regelt dat het project ook ‘turnkey’ wordt opgeleverd? Bij K8 Communicatie hebben we meer dan 25 jaar ervaring met allerhande marketingprojecten. Of dat nu gaat om het opleveren van een complete website of de productie en begeleiding van videoproductie.

Marketing Support

Media Advies

De inzet van de juiste media instrumenten is een vak apart. Dankzij onze ervaring op media (inkoop) gebied, weten wij een uitgekiende mix van mediamiddelen te selecteren die past bij uw communicatiedoelstellingen. Wij zijn gespecialiseerd in online media-inkoop (Adwords campagnes, Facebook Ads en online inkoop van online bannering) en offline media inkoop in kranten, huis aan huis bladen en magazines. Je profiteert al snel van onze gunstige inkoopcondities!

Media Advies

Marketing advies

K8 Communicatie is op marketinggebied sterk in denken en doen. Een strategie ontwikkelen voor een specifieke campagne, een marketingplan schrijven of een plan van aanpak opstellen, vinden wij net zo belangrijk als de daadwerkelijke uitvoering er van. We houden van een gedegen plan maar we vinden het nog leuker als zo’n plan ook daadwerkelijk tot leven komt. En daar werken we graag aan mee!

Marketing Advies
Bel ons op: 06 31 78 76 59

Contact

Uw reclame-uitingen ook tot in de puntjes verzorgd? Maak kennis met K8 Communicatie!

Bel of mail ons met onderstaande gegevens of vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op!

Bel ons op: 06 31 78 76 59
Stuur ons een e-mail: info@k8communicatie.nl