Bel ons op: 06 31 78 76 59

Bij K8 Communicatie hebben we meer dan 25 jaar ervaring met allerhande marketingprojecten. Of dat nu gaat om het opleveren van een complete website of de productie en begeleiding van videoproductie. K8 Communicatie werkt met een ‘team of excellence’ waar diverse disciplines binnen het marketingvak samenkomen. Deze betrouwbare partners hebben dezelfde kwaliteitseisen als K8 Communicatie en verstaan hun vak als geen ander.

Jouw marketingzaken van A tot Z geregeld dankzij een echte marketingprofessional

Vanaf het eerste belletje tot de oplevering van jouw marketingproject. Je kunt het met een gerust hart aan K8 Communicatie uit handen geven. Op projectbasis of op reguliere basis, dat hangt af van je hoeveelheid (terugkerende) projecten. Bekende zaken die vaak bij ons worden neergelegd:

  • Website onderhoud door het plaatsen van nieuwe posts, acties, nieuwsberichten, vacatures etc inclusief de opmaak en plaatsing van beeld en tekst. Wij hebben ervaring met alle moderne CMS-systemen zoals WordPress
  • Social media onderhoud. Plaatsen, opmaken en verzinnen van posts op bijvoorbeeld Facebook, Instagram, Google pagina’s en LinkedIn
  • Versturen van nieuwsbrieven inclusief complete begeleiding
  • Opleveren van nieuwe websites in samenwerking met gerenommeerde partijen

Ons team of excellence garandeert je maximale kwaliteit

In de afgelopen jaren heeft K8 Communicatie een groot netwerk opgebouwd met hoogwaardige partners die elk uitblinken in hun specialiteit. K8 Communicatie coördineert en begeleidt uw marketingproject in samenspraak met deze partijen. Een website laten maken, ontwerp nodig voor een advertentie of website beheer uitbesteden? Wij werken met Steenstra Media (www.steenstramedia.nl).

Evenementen en promoties dames nodig? Onze partner op dit gebied is Lauk Hostesses & Events. Een filmproductie? Upstream helpt ons al weer enkele jaren op dit specialistische gebied inclusief drone opnames. Samen met deze en meerdere partijen kunnen wij elke grote of juist kleine klus perfect managen.

Dat is de kracht van K8 Communicatie!

Bel ons op: 06 31 78 76 59

Contact

Uw reclame-uitingen ook tot in de puntjes verzorgd? Maak kennis met K8 Communicatie!

Bel of mail ons met onderstaande gegevens of vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op!

Bel ons op: 06 31 78 76 59
Stuur ons een e-mail: info@k8communicatie.nl