Bel ons op: 06 31 78 76 59

Wij verzorgen graag, goed en grondig jouw media

De inzet van de juiste media instrumenten is een vak apart. Dankzij onze ervaring op media (inkoop) gebied, weten wij een uitgekiende mix van mediamiddelen te selecteren die past bij uw communicatiedoelstellingen. Wij zijn gespecialiseerd in online media-inkoop (Adwords campagnes, Facebook Ads en online inkoop van online bannering) en offline media inkoop in kranten, huis aan huis bladen en magazines. Je profiteert al snel van onze gunstige inkoopcondities!

Media-inkoop tegen de beste condities

Wat je ook wilt communiceren, op een bepaald moment komt de vraag in welk mediumtype jouw boodschap het meest effectief zal zijn. K8 Communicatie helpt en adviseert je bij die keuze. Door onze ervaring op dit gebied weten we de beste mediamiddelen tegen de beste condities in te zetten. Dat klinkt makkelijk maar is het niet. In het woud van aanbieders is een miskoop (te duur, te weinig effectief) snel gedaan. En wat goedkoop lijkt is vaak duurkoop. K8 Communicatie prikt hier snel doorheen en komt met een echt goed en betrouwbaar media-advies waar je echt wat aan hebt. En onze expertise krijg je er gewoon gratis bij!

Waarom media-inkoop uitbesteden?

Uiteraard kan je de media-inkoop van een reclamecampagne zelf regelen. Maar of dat een slimme zet is? Niet alleen ben je veel tijd kwijt met zaken waar je misschien nooit mee bezig bent, de kans dat je een goed tarief krijgt, is ook klein. Erkende media-inkopers zoals K8 Communicatie kennen de paden en weten de aantrekkelijkste tarieven af te spreken zonder dat je er zelf tijd en energie in hoeft te stoppen. En dat scheelt uiteindelijk ook geld. Daarom besteed je je media-inkoop uit aan K8 Communicatie. Een geruststellende gedachte!

Bel ons op: 06 31 78 76 59

Contact

Uw reclame-uitingen ook tot in de puntjes verzorgd? Maak kennis met K8 Communicatie!

Bel of mail ons met onderstaande gegevens of vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op!

Bel ons op: 06 31 78 76 59
Stuur ons een e-mail: info@k8communicatie.nl