Bel ons op: 06 31 78 76 59

Schrijven, Regelen, Verzinnen; het concept achter de ‘SRV’-man

Weet je het nog? Vroeger had je nog een supermarkt die bij je aan de deur kwam, de SRV-man. Het was iemand die je persoonlijk kende, wist welk soort melk jij het liefste dronk en welk biertje jouw favoriet was. Servicegericht en altijd bezig met maar een doel voor ogen: een tevreden klant. Juist die filosofie heb ik doorvertaald naar K8 Communicatie. Ik wil je leren kennen zodat ik op marketinggebied niet alleen maak waar jij om hebt gevraagd maar juist dat stukje extra kan toevoegen waardoor we onze band verder verstevigen. Het resultaat? Optimale marketing bedrijven op een manier die bij jou past!

Wat kan K8 Communicatie voor jou betekenen?

Ik Schrijf, Regel en Verzin een passend concept. Wat dat precies betekent? Ik vertel het je graag!

Schrijven door K8 Communicatie

Of het nu om een SEO-tekst voor jouw website gaat, een interessante of juist aantrekkelijke advertorial, een persbericht, een social blog of een wervende advertentietekst, K8 Communicatie verdiept zich in de materie en gaat dan pas voor je aan de slag. Heb je een goede tekstschrijver nodig? Welkom bij K8 Communicatie!

Regelen

Een goed marketingidee verdient een goede uitwerking. Daarom regelt K8 Communicatie alles van A tot Z voor je. Met een goed idee gaan we aan het werk, ik houd contact met leveranciers en ik lever jouw marketingklus ‘turn key’ op. Zorgeloos en goed. En ook nog eens voor een aantrekkelijke prijs…het lijkt de echte SRV-man wel ;)!

Verzinnen

Een goede marketingcampagne start met een goed idee. Net zoals een goede tekst start met een goede voorbereiding. De SRV-man is creatief en weet elke marketinguitdaging door te vertalen naar een leuk, verrassend en goed concept. Ik houd van een gedegen plan; dat levert je namelijk maximaal resultaat op!

Bel ons op: 06 31 78 76 59

Contact

Uw reclame-uitingen ook tot in de puntjes verzorgd? Maak kennis met K8 Communicatie!

Bel of mail ons met onderstaande gegevens of vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op!

Bel ons op: 06 31 78 76 59
Stuur ons een e-mail: info@k8communicatie.nl