Bel ons op: 06 31 78 76 59

Tekstschrijven

Een goede tekst schrijven is een vak apart. Zeker in deze ‘snelle’ wereld maak je het verschil met een tekst die online goed voor je presteert maar tegelijkertijd ook nog boeiend en gewoon leuk is om te lezen. Daarom is tekstschrijven een vak. Een vak dat we bij K8 Communicatie al meerdere jaren met het grootste enthousiasme uitoefenen. Of het nu om een goed ingerichte landingspagina gaat of om het schrijven van een wervende vacature tekst voor uw (online) advertentie, wij weten wat en hoe we moeten schrijven om jouw product, dienst of verhaal te vertellen.

98% optimale SEO-teksten met een 100% prettige leesbaarheid

Er is al veel gezegd en gesproken over de optimale SEO-tekst. Laat ik je verklappen: die bestaat niet! Natuurlijk zijn er een aantal basisvoorwaarden waar een SEO (Search Engine Optimalisation)-tekst aan moet voldoen en die wij uiteraard ook toepassen. Maar een echt goede SEO-tekst heeft de bezieling die bij jou of jouw bedrijf past en die je door inzet van een hulpmiddel als ChatGPT beslist niet gaat krijgen. Juist die persoonlijke elementen maken jouw tekst wellicht minder optimaal voor de zoekresultaten maar zorgen er wel voor dat de bezoeker jouw profiel en jouw taal opmerken en begrijpen. En laten we eerlijk zijn, dat is minstens zo veel waard. Daarom garandeert K8 Communicatie 98% optimale SEO-teksten met een 100% prettige leesbaarheid.

Uw product in de spotlights met een persbericht of advertorial die wel leuk is om te lezen

Als je denkt dat veel persberichten nog steeds een veel te subjectieve ophemeling van een product zijn, dan heb je helemaal gelijk. Daarom pakt K8 Communicatie het anders aan. Met een persoonlijke noot in beeld en schrift maak je van een saai dertien-in-een-dozijn bericht een persoonlijke tekst die wel boeiend is om te lezen. Met de kunst van het weglaten en zonder de toon van te veel overdrijving. Datzelfde geldt voor onze advertorials. Inclusief een goede portie enthousiasme maar dan zonder hoogdravende taal. Ook een advertorial moet lezen als een fijn stuk redactie waardoor je geboeid raakt en geboeid blijft.

Social media teksten schrijven

De wereld gaat snel. Zeker op social media. Het beeld zegt in combinatie met een pakkende tekst het hele verhaal. Een goede tekst voor social media vertelt in een paar woorden of zinnen het complete verhaal. Niet meer en niet minder. K8 Communicatie regelt het voor je. Net zoals je Google-account optimaliseren met fijne teksten en passend beeld. Vraag naar de mogelijkheden en neem contact met ons op!

Bel ons op: 06 31 78 76 59

Contact

Uw reclame-uitingen ook tot in de puntjes verzorgd? Maak kennis met K8 Communicatie!

Bel of mail ons met onderstaande gegevens of vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op!

Bel ons op: 06 31 78 76 59
Stuur ons een e-mail: info@k8communicatie.nl