Bel ons op: 06 31 78 76 59

K8 Communicatie is op marketinggebied sterk in denken en doen. Een strategie ontwikkelen voor een specifieke campagne, een marketingplan schrijven of een plan van aanpak opstellen, vinden wij net zo belangrijk als de daadwerkelijke uitvoering er van. We houden van een gedegen plan maar we vinden het nog leuker als zo’n plan ook daadwerkelijk tot leven komt. En daar werken we graag aan mee!

Marketingstrategie met ‘handen en voeten’

Hebben we in overleg met de opdrachtgever het doel helder voor ogen, dan vertalen we dat met plezier in concrete marketinginstrumenten. Dat kan een video of een advertentiecampagne met ‘bezieling’ zijn, een website met maximale conversie, een evenement of een goed stuk tekst voor een advertorial, direct mail of social media-uiting.

Marketing advies dat over gaat in marketingsupport door K8 Communicatie

Tevens fungeren wij voor uiteenlopende bedrijven als marketing collega ‘op afstand’. De coördinatie van marketingopdrachten ligt bij ons in veilige handen. We hebben ervaring met landelijke- en regionale communicatieprojecten. Het complete begeleidings– en coördinatietraject bij evenementen, modelintroducties, nieuwe websites, social mediabeleid en ondersteuning, pop-up stores, promoties en de implementatie van (landelijke) marketingconcepten pakken wij met de grootste enthousiasme op.

Wij zijn binnen de kortste keren jouw volwaardige marketing collega. Dat komt omdat wij binnen de kortste keren jouw taal kennen en de juiste ‘feeling’ hebben met de zaken die spelen. Als communicatiemensen fungeren wij als een ‘spin in het web’ en praten op alle niveaus makkelijk mee. We houden van aanpakken; na het denkwerk waarbij we volwaardige sparringpartners zijn, duiken we vol in de operatie.

Bel ons op: 06 31 78 76 59

Contact

Uw reclame-uitingen ook tot in de puntjes verzorgd? Maak kennis met K8 Communicatie!

Bel of mail ons met onderstaande gegevens of vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op!

Bel ons op: 06 31 78 76 59
Stuur ons een e-mail: info@k8communicatie.nl