Bel ons op: 06 31 78 76 59

Wat een grootschalig project dat van A tot Z onder begeleiding van K8 Communicatie tot stand is gekomen. Onder de titel ‘Shop, shop gas erop’ werd een grote zomerpromotie voor Vallei Auto Groep in de regio Veenendaal gelanceerd teneinde de winkeliers in de regio een extra steun in de rug te geven. In totaal zijn er dankzij de actie voor maar liefst € 50.000,- cheques uitgedeeld die bij de lokale winkeliers konden worden ingewisseld.

Met een advertorial breng je in een semi-objectieve setting een mooie boodschap over die als ware het ‘redactie’ blijft hangen bij een specifieke doelgroep of interessegroep | K8

Voor deze actie werd een grote reclamecampagne gestart, is er een speciale pop-up store ingericht en is er een zomerpromotie voor Vallei Auto Groep georganiseerd. Tijdens al deze facetten was K8 Communicatie betrokken. Of dat nu de begeleiding bij het voortraject, PR-berichten, fotografie, inrichting van de pop-up store of de reclamecampagne ging, K8 Communicatie fungeerde als een spin het web.

Een fantastische campagne voor Vallei Auto Groep waarbij alle facetten van marketingsupport perfect werd benut.

Bel ons op: 06 31 78 76 59

Contact

Uw reclame-uitingen ook tot in de puntjes verzorgd? Maak kennis met K8 Communicatie!

Bel of mail ons met onderstaande gegevens of vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op!

Bel ons op: 06 31 78 76 59
Stuur ons een e-mail: info@k8communicatie.nl